INFO

image

Inauguració d'«Ars Viva. Mostra d'art contemporani»

Inauguració d’«Ars Viva. Mostra d’art contemporani»
Lloc: Basílica-Parròquia de Santa Maria del Mar (Barcelona)
Dia: 29 d’octubre de 2018
Hora: 20h

ARS VIVA és una mostra artística itinerant, desenvolupada per la Basílica Santa Maria del Mar (Barcelona), L’Albergueria (Vic) i l’Espai O-Lumen (Dominics).

Vol promoure l’encontre, el diàleg i la interpel·lació per mitjà d’obres d’art contemporani en esglésies i altres llocs adequats. El projecte vol contribuir a educar la sensibilitat a partir de llenguatges artístics contemporanis tot vinculant-los al sentit de l’ésser humà, a les preguntes sobre el seu futur i a la seva profunda dimensió espiritual cristiana.

Irim.lux (l’artista Jordi Miralpeix www.irimlux.com), en diàleg amb l’espai sagrat i per evidenciar l’ubic acte de creació, ha creat per a aquesta ocasió AP_NR8874OA, una instal·lació vibrant composada per un mural de pintura i set pedres pintades.

La inauguració de la mostra serà dilluns 29 octubre a les 20h.

Aquesta instal·lació ocuparà una de les capelles laterals de la Basílica de Santa Maria del Mar i podrà ser visitada en l’horari de la Basílica del 29 octubre al 7 gener, (horari habitual d’obertura de la Basílica de Santa Maria del Mar).

Un cop acabi el seu moment a la Basílica de Santa Maria del Mar, l’obra continuarà la seva itinerància cap a la Seu de Manresa.

Més informació:

Roser Borràs
933 102 390
www.santamariadelmarbarcelona.org

Xabier Gómez
647 22 76 14
www.olumen.org