Horaris i tarifes
La visita cultural inclou l’accés a l’interior del temple, a les torres i els diferents nivells de terrats de l’edifici, a l’espai museu de les tribunes i a la cripta.


Horaris (accés disponible durant tot l’horari d’obertura del temple):

Dilluns a dissabte: 9:00-12:00 i de 17:00-20:30.
Diumenges i festius: 10:00-14:00 i 17:00-20:30.


Tarifes:

- Visita a l’interior del temple + espai museu de les tribunes + cripta = Donatiu de 5,00€.
- Visita a l’interior del temple + espai museu de les tribunes + cripta + torres + terrats = Donatiu 1 persona = 10,00€ / Donatiu 2 persones = 15,00€.

Les dues modalitats de visita són gratuïtes per a menors de 10 anys acompanyats d’un adult i persones amb un grau de discapacitat superior al 65%. (cal acreditar-ho mitjançant la documentació pertinent).

Les entrades s’adquireixen al Punt d’Informació al Visitant de la Basílica, ubicat en una de les capelles de la capçalera del temple, situada just entrant a la basílica pel Portal del Passeig del Born.

No és necessari fer reserva prèvia. Per regular el flux de visitants que accedeixen a les torres i terrats i per complir amb les mesures de distanciament social, pot haver-hi un temps d’espera.

Els Guies Oficials Habilitats per la Generalitat de Catalunya poden accedir a les torres i terrats i realitzar visites guiades amb grups de màxim 15 persones. És imprescindible mostrar l’acreditació en el moment de l’adquisició de les entrades.