Política de Protecció de dades de caràcter personal

  • A través d’aquest avís legal, BASÍLICA SANTA MARIA DEL MAR informa els usuaris d’aquest lloc web, en compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (d’ara endavant LOPD) sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària si desitgen facilitar a BASÍLICA SANTA MARIA DEL MAR les dades personals que els són sol·licitades.
  • L’usuari, en facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d’aquest lloc web o missatge de correu electrònic i acceptar-ne la tramesa, autoritza expressament a BASÍLICA SANTA MARIA DEL MAR que tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades enviades.
  • La recollida i el tractament de les dades personals que l’usuari faciliti té com a finalitat atendre la seva consulta, i l’enviament d’informació sobre els nostres serveis que distribueix aquesta entitat, per qualsevol mitjà de comunicació, inclòs l’electrònic.
  • Les dades personals que faciliti l’usuari hauran de ser vertaderes, exactes, completes i actualitzades, i aquest haurà de respondre dels danys i perjudicis que es poguessin ocasionar a causa del no compliment d’aquesta obligació.
  • BASÍLICA SANTA MARIA DEL MAR ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l’alteració, la pèrdua o el tractament no autoritzat de les dades personals que l’usuari faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet, i manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les dades personals de l’usuari.
  • L’usuari té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada en el fitxer de BASÍLICA SANTA MARIA DEL MAR, rectificar-la si és errònia, cancel·lar-la i oposar-se al seu tractament enviant un missatge de correu electrònic a info@santamariadelmarbarcelona.org o una carta a BASÍLICA SANTA MARIA DEL MAR, Pl. Santa Maria del Mar, 1, 08002 de Barcelona.
  • BASÍLICA SANTA MARIA DEL MAR li informa que aquest lloc web no utilitza cookies.
  • Aquest lloc web utilitza cookies de Google Analytics, que permeten monitoritzar el tràfic de la web usant l’eina Google Analytics, servei proveït per Google per obtenir informació dels accessos per part dels usuaris a la web. Algunes de les dades emmagatzemades en aquestes galetes són: nombre de vegades que l’usuari visita el web, dades de la primera i última visita de l’usuari, durada de les visites, a quina pàgina han accedit al lloc, quin motor de cerca han utilitzat o quin enllaç han clic per accedir, la seva ubicació, etc. La configuració d’aquestes cokkies està predeterminada pel servei ofert per Google, de manera que li suggerim que consulti la pàgina de privadesa de Google Analytics per més informació sobre les cookies i com deshabilitar les http://www.google.com/intl / és / analytics / privacyoverview.htm
  • Vostè també pot controlar i eliminar aquestes cookies mitjançant la configuració del seu navegador. Per això, seguiu les instruccions proporcionades pel seu navegador.

 

Aquesta política de privacitat només és d’aplicació al lloc web de BASÍLICA SANTA MARIA DEL MAR per tant no es garanteix en els accessos a través d’enllaços amb aquest lloc, ni als enllaços des de aquest lloc amb altres webs.