Servei de visites guiadesLa Basílica de Santa Maria del Mar ofereix visites guiades que us permetran descobrir l’edifici.

Escolliu el tipus de visita que més s’adeqüi a les vostes necessitats i poseu-vos en contacte amb nosaltres a visites@santamariadelmarbarcelona.org o a través del formulari de contacte de la part inferior d'aquesta pàgina per fer la vostra reserva. Descobriu Santa Maria del Mar amb totes les facilitats!


Tipus de visites:

Visites guiades per a públic general

 Visites guiades per a públic general (grups oberts).

Properes dates programades:

- Dissabte 31 d'octubre a les 11h (Català) - ANUL·LADA A CAUSA DE LES NOVES RESTRICCIONS COVID

- Dissabte 7 de novembre a les 10:30h (Castellà) 

- Dissabte 21 de novembre a les 12:30h (Català)

Reserva la teva plaça a visites@santamariadelmarbarcelona.org o a través del formulari que trobaràs al final d'aquesta pàgina.

Inclou:

Visita guiada a l'interior del temple + torres + terrasses + tribunes + cripta.

Durada:

1h

Preu:

10€/pax

Visita guiada a Santa Maria del Mar per a grups privats i centres educatius

Coneix amb el teu grup tots i cadascun dels racons de Santa Maria del Mar. Comença descobrint la història del temple tot passejant per la nau central i, a continuació, visita les tribunes, un espai restaurat recentment i on s’hi ha instal·lat l’espai-museu de la basílica. Des d’allí tindràs una perspectiva única de l’interior del temple. 

A continuació, puja als terrats a través de les torres,  comprèn l’originalitat de l’arquitectura gòtica catalana, observa de ben a prop elements com els contraforts i la rosassa i gaudeix d’unes espectaculars vistes sobre Barcelona.  

La visita inclou la cripta i la capella del Santíssim, dos espais força desconeguts però imprescindibles per comprendre el temple en el seu conjunt.

Recorda que adaptem la visita a les necessitats del teu grup així que, si ho desitges, podem pujar únicament fins al primer nivell de terrats o fer una visita exclusivament als espais interiors del temple! 

Pots escollir el dia, hora i idioma de la visita.

Inclou:

Visita guiada a tots els espais visitables de la basílica

 

Durada:

Visites de 45' i de 1h15' a convenir amb el grup


Atenció guies habilitats

Recordeu que si sou Guia Oficial Habilitat/ada per la Generalitat de Catalunya podeu dur a terme visites guiades amb els vostres grups a tots els espais de la basílica (interior del temple + tribunes + cripta + torres + terrats). Consulteu els horaris i les condicions fent clic aquí o poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic visites@santamariadelmarbarcelona.org.


Contacteu-nos per a més informació: